Selecteer een pagina

De werkwijze

Ons verhaal

Van Vemde Projectontwikkeling Noord-West is in 2019 opgericht door Harm van Vemde. Door de nauwe samenwerking met Van Vemde Projectontwikkeling uit Twello heeft Noord-West een vliegende start gekregen.

“Met enthousiasme en trots werken we aan haalbare en betaalbare projecten en gelukkig werkt dit aanstekelijk” – Harm van Vemde.

het gezicht van Noord-west

Als ingenieur Bouwtechnische Bedrijfskunde kwam Harm terecht in de bouwsector die zich specialiseerde in de foodindustrie: bakkerijen, vleesverwerking, groente, fruit en de logistieke sector. Intensieve interne transportbewegingen, hygiënische afwerkingen en temperatuurverschillen maken deze tak van bouwen specifiek en erg interessant. Toen even later de stap naar de bouwafdeling van een grote internationale speler in de foodretail werd gemaakt, kwamen alle facetten van de bouw samen. Zo werd hij bekend met de noodzakelijke onderlinge afstemming tussen installaties, equipment, interieur etc. 

“ De dynamiek in deze sector is enorm. Vaak kijk ik naar tekeningen en dan vraag ik me af waarom iets op die manier is bedacht. Het antwoord blijft men mij vaak schuldig..” – Harm van Vemde.

Harm is in het gehele proces betrokken. Vanaf het begin van de bouwtekening tot het einde van de exploitatie en afronding van het project.

sinds

%

betrokken

gezamenlijk doel

Diensten

Directievoering & Projectbegeleiding

Een goede begeleiding van bouwprojecten is essentieel om grip te houden op budget, programma van eisen, uitvoering en planning. In het voortraject is de kostendeskundigheid van Van Vemde van grote invloed op het proces in het eindresultaat.

Projectontwikkeling

Specialisten voor inbreidingslocaties, met de complexiteit van herontwikkeling in een dorp of stadskern die vraagt om een creatief plan en een flexibele werkwijze. Van stedenbouw, vormgeving tot en met de achterliggende financiële onderbouwing.

Projectmanagement

De kracht is om de vinger op de juiste plek te leggen, van vriescel tot POS-systeem en van volledige nieuwbouw tot verbouw met kritische planningen.

Samen wat opbouwen?

Bij Van Vemde Projectontwikkeling Noord-West werken we 24/7 aan vooruitstrevende, creatieve en duurzame oplossingen in het bouwproces. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

harm@vanvemde.eu

Postadres in Heiloo

Oosterzijweg 44
1851 PC, Heiloo
+31 (0) 627342234

Kantoor in Alkmaar (op afspraak)

Herculesstraat 21
1812 PD Alkmaar
+31 (0) 627342234

Kantoor in Twello (op afspraak)

H.W. Lordensweg 1
7391 KA Twello
+31 (0) 627342234