Selecteer een pagina

Wat we doen

Diensten

Specialisten voor inbreidingslocaties. De complexiteit van herontwikkeling in een dorp of stadskern vraagt om een creatief plan en een flexibele werkwijze. Van stedenbouw en vormgeving tot en met de achterliggende financiële onderbouwing.

Diensten

Directievoering & Projectbegeleiding

Een goede begeleiding van bouwprojecten is essentieel om grip op uw planning, uitvoeringskwaliteit en budget te houden. Zowel in het voortraject als tijdens de bouw is het bewaken van de balans tussen flexibiliteit en doelgerichtheid noodzakelijk..

De manier waarop wij dit doen begint bij:
1. Transparantie en helderheid in communicatie;
2. Draagvlak creëren voor complicaties en oplossingen uitwerken;
3. Bewaking van planning, kwaliteit en budget.

Projectontwikkeling

Van Vemde Projectontwikkeling Noord-West is gespecialiseerd in het ontwikkelen van inbreidingslocaties. De complexiteit van herontwikkeling in een dorp of stadskern vraagt om een creatieve en flexibele werkwijze. Niet alleen qua vormgeving, maar ook de achterliggende financiële constructie kan in verschillende vormen tot stand komen. Zodra wij een haalbaar en goed (concept)plan (van initiatief t/m directievoering) hebben kunnen we de juiste ondersteuning bieden.

Projectmanagement

Of u nu een volledige bouw van grondwerk t/m oplevering, bedrijfs- of woninguitbreiding georganiseerd wilt hebben, of een overzichtelijke bouw tot de renovatie van een (fastfood) restaurant waarbij kritische planningen leidend zijn: wij leggen de focus op de juiste plek.

Over ons

De vinger op de juiste plek

Deskundige en enthousiaste begeleiding van bouwprojecten is essentieel voor het realiseren van ideeën tot waardevolle huisvesting. Wij leggen de vinger op de juiste plek en houden grip op het budget, programma van eisen, uitvoering en planning.

– meer over ons

Samen wat opbouwen?

Bij Van Vemde Projectontwikkeling Noord-West werken we 24/7 aan vooruitstrevende, creatieve en duurzame oplossingen in het bouwproces. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

harm@vanvemde.eu

Postadres in Heiloo

Oosterzijweg 44
1851 PC, Heiloo
+31 (0) 627342234

Kantoor in Alkmaar (op afspraak)

Herculesstraat 21
1812 PD Alkmaar
+31 (0) 627342234

Kantoor in Twello (op afspraak)

H.W. Lordensweg 1
7391 KA Twello
+31 (0) 627342234